SendenBlog Rotating Header Image

January, 2011:

Treinen – The End

8 november 2010 diende ik een klacht in via de website van Veolia (zie mijn vorige bericht over Treinen).  Binnen 15 werkdagen zou ik een antwoord krijgen.

Nadat de termijn allang verlopen was, heb ik een 2 tal mailtjes gestuurd (eind november en eind december) mbt de status van de klacht. Op deze mailtjes heb ik nooit antwoord gekregen.

Hopende dat Veolia goede voornemens had gemaakt voor 2011, heb ik 6 januari weer een mailtje gestuurd. En waarachtig. Vanmorgen kreeg ik het langverwachte antwoord.

Het kwam erop neer dat het niet de schuld van Veolia was, maar van ProRail. In die dagen hebben ze vooral via de media gecommuniceerd en extra bussen ingezet.

Ze konden zich vinden in mijn klacht dat niet alles zo netjes was gelopen qua communicatie en afhandeling, en ze boden hiervoor dan ook hun excuses aan. En daar was het mij vanaf het begin om te doen geweest.

Geld terug had ik niet verwacht, want dat loopt via de NS. Want daar heb ik het kaartje gekocht. Intussen heb ik al van 1 Geld terug bij vertraging formulier geld terug ontvangen van NS.

Dus eind goed al goed. En nu maar hopen dat de winter snel voorbij is 😉

Hoogwater in Wijlre

De Geul is een stukje breder dan normaal. Zie onderstaande foto’s. Eentje van enkele weken geleden, de andere van vandaag.

Andere foto’s en filmpjes zijn nog te zien via http://www.mobypicture.com/user/hsenden

Update :

Enkele van mijn foto’s en video’s zijn inmiddels ook verschenen op de website van L1, De Limburger en CrisisbeheersingNederland.nl. Op CrisisbeheersingNederland.nl staat oa ook dit filmpje.

iTunes FM (1)

Als eerste iTunesFM wil ik met een plaat van een Limburgse groep beginnen. Mo’Jones is al jaren bezig en speelde vorig jaar een geweldig fraai concert met een big bend. Ondanks het feit dat Never a part of me nooit als single is uitgebracht of op een album verscheen, is het lied afgelopen jaar grijs gedraaid bij Het Uitzendbureau op L1Radio. Het stond dan ook met stip op 1 in de Kippenvel Top 10 van 2010. Iedere keer als het liedje gedraaid wordt, krijg ik een hoop extra energie. Het is dan ook met recht een powerplaatje 😉

iTunesFM (1) : Mo’Jones Big Band – Never a part of me

Meer info : http://www.mojones.nl/

iTunesFM

John Miles zong ooit :

Music was my first love
And it’ll be my last
Music of the future
And music of the past.
To live without my music
Would be impossible to do
In this world of troubles
my music pulls me through

En dat slaat ook wel een beetje op mij. Ik heb altijd muziek opstaan, via de iPod/iPhone/Radio/iTunes/autoradio. En ik kan dagen genieten van events als #top2000 en van een radioprogramma op de Limburgse regionale zender L1 Het Uitzendbureau. Daarnaast probeer ik een beetje de nieuwe muziek te volgen via allerlei podcasts.

Tegenwoordig is Twitter een belangrijke inspiratiebron. Vele tweeps vermelden met regelmaat hun favoriete plaatjes en must-listen-to’s inclusief link naar video op YouTube. In combinatie met Spotify is het een kleine stap naar het beluisteren.

Om toch wat meer content te genereren op de SendenBlog, ga ik in de toekomst met enige regelmaat (1x per week, 1x per maand ?) berichten in de rubriek iTunesFM publiceren. Hierin staat dan een liedje of een album centraal.

Ik ben overigens geen recensent, want ik hou wel van muziek maar kan deze vaak niet zo mooi omschrijven. Het is en blijft meestal een gevoel.