SendenBlog Rotating Header Image

September, 2011:

Verkoop – status 1

Op dinsdag 13 september werd het ‘Te Koop’ bord in onze tuin geplaatst.

Op vrijdagavond 16 september kwam ons huis op internet te staan bij Makelaar Peter de Vor en Woonplein Limburg. De dag erna verscheen het ook bij Funda en Jaap.nl. In de tussentijd is de verkoop van ons huis ook gemeld op HuisTeKoop.hanssenden.nl en via alle sociale media platformen : Twitter, Facebook, Google Plus en Hyves.

Alle websites hierboven werden massaal bezocht. Bij Jaap.nl kwamen de eerste 2 dagen meer dan 1700 bezoekers kijken. Vele nieuwsgierigen natuurlijk, maar hopelijk ook diverse geinteresseerden.

Gisteren was de eerste bezichtiging. En nu maar afwachten.

Huis te koop #Wijlre

[UPDATE : VERKOCHT]

Als je een nieuw huis gaat kopen, zal het oude natuurlijk verkocht moeten gaan worden.

En dus gaat ons huidige huis, Tienbundersweg 32 in Wijlre, dan ook in de verkoop. Hiervoor hebben we makelaar Peter de Vor uit Hulsberg ingeschakeld.

Voor alle informatie over het huis incl vraagprijs kun je terecht op deze pagina op de site van Makelaar Peter de Vor

Voor meer informatie : Peter de Vor, tel: 045-4059034

Verder staat het huis ook op :

Verbouwing – status 3

Afgelopen week is de vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente. De ambtenaren hebben nog maximaal 8 weken tijd om het verzoek te verwerken en met een goedkeuring te komen.

Met de bouwtekeningen zijn we op dit moment bezig om offertes aan te vragen bij enkele aannemers. Maar dan krijg je toch vragen waar je geen antwoord op weet (welk metselwerk ? hoe doe je dit of hoe je dat ?). Gelukkig heb ik een schoonpa met kennis van zaken.

Intussen zijn we ook al begonnen met makelaars voor het huidige huis. Waarschijnlijk wordt zeer binnenkort begonnen met de verkoop. Maar daar zal ik later nog wel over berichten met links naar de Funda, Jaap.nl en makelaarssites 😉