SendenBlog Rotating Header Image

Verbouwing – status 10

Sinds de laatste update is er veel gebeurd. De voorgevel is klaar, de achtergevel is klaar. Ook is het dak inmiddels helemaal dicht, en is de dakkapel helemaal af. Komend weekend gaan hopelijk de dakpannen erop. De oude dakpannen zijn ook al verkocht en weg.

Maar er is nog veel meer gedaan. Inmiddels is ook al bekend hoe wat waar hoeveel stroom, stopcontacten, schakelaars, verlichting komt. Het kappen van de sleuven voor de leidingen is een van de volgende grote projectjes. Net als de zoldervloer maken en de binnenmuren maken.

We vervelen ons dus niet 😉

Please specify a Flickr ID for this gallery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Additional comments powered by BackType